Porsche Buda


Márkakereskedésünk, a Porsche Buda, mint a Porsche Inter Auto Hungaria csoport tagja 1993-ban kezdte meg működését a Lágymányosi-híd budai hídfője mellett.

Cégünk 4 márka forgalmazásával, illetve teljeskörű szervizelésével foglalkozik: SEAT, ŠKODA, Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, valamint a Weltauto, melyek mellett Audi márkaszervizként is tevékenykedünk.

Új és használt autók mellett természetesen foglalkozunk mindennemű kapcsolódó szolgáltatással is, úgy mint: banki-biztosítási, vizsgáztatási tevékenységgel, melyek helyben történnek, így Ügyfeleink komplett szolgáltatást kapnak - egy kézből, egy helyen.

A Porsche Budaközel 120 embernek ad munkát. A szakmájukban méltán elismert márkavezetőink, szervizvezetőnk, a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és a modern technológiák segítségével törekszünk annak megvalósítására, hogy a hozzánk betérő Ügyfél mindent egy kézből, egy helyen, a legjobb minőségben kapjon meg.

Szakmai elismeréseink:
ISO 9001: 2000 minősítés
2004. - Az év Volkswagen Haszonjármű márkakereskedője
2007. - Az év Skoda márkakereskedője - II. díj

Amennyiben a Porsche Buda széles kínálatából választanak, nem csupán egy terméket vásárolnak, hanem hozzájutnak mindahhoz a biztos háttérhez és számos előnyhöz, amit az általa képviselt márkák fémjeleznek.

Porsche Buda
1117-Budapest
Prielle K. u. 45.
Tel: 382-8600
Fax: 204-4071
e-mail: info(kwfat)porschebuda(kwfdot)hu
web: www.porschebuda.hu