MINŐSÉG- VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI POLITIKA és CÉLOK

A minőség- és vállalatirányítási politikát, céljait a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. cégvezetése határozza meg. Minden szervezeti egység és minden egyes munkatárs teljes felelősségvállalással tartozik az általa elvégzett munka minőségéért.

A Volkswagen Csoport gépkocsi márkái (Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Volkswagen Haszonjárművek, Das WeltAuto) meghatározó szerepet töltenek be a világ gépjármű kereskedelmében. Márkáink kategóriát teremtő autókat kínálnak, melyek technológiai újdonságaikkal, kiváló minőségükkel, megbízhatóságukkal, biztonságra és gazdaságosságra törekvő kialakításukkal méltán vívták ki a gépjármű-tulajdonosok és a szakmai intézmények elismerését. Filozófiánk szerint a gépkocsik értékét alapvetően meghatározza a szolgáltatási környezet, amely harmonikus felhasználó-jármű kapcsolatot jelent az autó megvásárlásától kezdődően annak teljes használati élettartama végéig.

Célunk és eltökélt szándékunk, hogy az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékek tulajdonosait a márkához méltó, minőségi értékesítési és vevőszolgálati tevékenységgel támogassuk. Sikerünk letéteményesei vásárlóink, a magyarországi márkakereskedői és márkaszerviz hálózat. Legfontosabb erőforrásaink az elégedett munkatársak mind az importőri, mind a partnerhálózat szintjén. Céljaink megvalósításhoz nélkülözhetetlenek az európai légkörben és vállalati kultúra szerint dolgozó kollégák. Feléjük megfogalmazott legfontosabb elvárásaink: a sikerorientáltság, folyamatosan fejlesztett szakmai felkészültség, minőség tudatosság, de legelsősorban ügyfél-orientáltság.

Hisszük, hogy a Volkswagen Csoport sikeresen megalkotott termékeit a Porsche Hungaria dolgozói és szerződéses partnerhálózatunk magas színvonalon tudja eljuttatni az autóvásárlókhoz. Ebben a következő alapelveket követjük:

  • Minden munkatársunk a belső és külső ügyfelek kívánságaival és elvárásaival szemben az "első a vevő" irányelvet követi.
  • A minőséghez mindenki hozzájárul. Kiemelten fontos a vezetői példamutatás.
  • A munkafolyamatok állandó javításán mindenki folyamatosan dolgozik. A vezetőség motiválja és képzi az alkalmazottakat a feladat megvalósítása érdekében.
  • Működési hiányosságaink feltárása és folyamatos javítása elengedhetetlenül fontos a céljaink elérése és piaci versenyképességünk megőrzése érdekében.
  • Munkánk során kiemelt figyelmet fordítunk az adatvédelemre és információ biztonságra.

Az alapelvek a Porsche Hungaria minden munkatársa számára követendőek.

A gazdasági konszolidáció éveiben a pozitív kilátások és optimista szemlélet tudatosítása álltak a középpontban. Átszervezett belső erőforrásainkat és megerősített márkapartneri hálózatunkat, folyamatosan bővülő modellpalettával és szolgáltatási portfolióval igyekeztünk ügyfeleink számára elérhetővé tenni.

Napjainkban határozott változás tapasztalható a közlekedési szokásokban az e-mobilitás és autó megosztó szolgáltatások térnyerésével. Célunk, hogy megfeleljünk az új kihívásoknak és a fenntartható fejlődés, valamint a környezettudatosság szem előtt tartása mellett továbbra is magas minőségű, komplex megoldásokat tudjunk kínálni ügyfeleink számára.

 

Budapest, 2021. október 18.

Németh Balázs
ügyvezető igazgató