Üdvözöljük a Porsche Hungaria Beszállítói Portálján!

A Porsche Holding Salzburg, és így magyar leányvállalatai, mint a Porsche Hungaria, a Porsche Finance, a Porsche Inter Auto, a Volkswagen AG 100%-os leányvállalata. A Volkswagen AG-n belül folyamatokat és rendszereket használnak a felhasználók és az alkalmazásokhoz való hozzáférés kezelésére.

Ezeket az eljárásokat a Porsche Holding Salzburg (röviden PHS) vállalatai is alkalmazzák. Abban az esetben, ha a beszállítók, ügynökségek vagy partnerek alkalmazottjainak hozzáférésre van szükségük a PHS vagy a Volkswagen belső rendszereihez, ezeknek a cégeknek regisztrálniuk kell a "VW Group Supply Portal"-on, és maguk kezelhetik alkalmazottjaikat.

Kérjük, tekintse meg bemutatónkat ennek folyamatáról (a feliratok bekapcsolása alatt az Automatikus fordítás listájában a magyar nyelvet is megtalálja):

Ez az útmutató a partnervállalat alkalmazottjai kezelésének folyamatát írja le:

Kérjük, tájékozódjon a Porsche Holding magatartási alapelveiről és üzleti partnereinkkel kapcsolatos követelményeinkről a Compliance oldalunkon csatolt "Code of Conduct Porsche Holding" illetve a "Code of Conduct Üzleti Partnerek" dokumentumban.