Csoportmentesség

 

Javítási irodalom és szervizinformációs anyagok

A javítási irodalom a járműveken végzendő munkaműveletek leírását tartalmazza, a kapcsolási rajzokban dokumentálja az elektromos csatlakozásokat és kötéseket. Megadja a munkák elvégzéséhez szükséges célszerszámokat és felszereléseket. A Volkswagen AG a javítási irodalmat az erWin (Elektronische Reparatur und Werkstatt Information = elektronikus javítási és műhelyinformációk) internetportálon keresztül teszi elérhetővé. Itt Ön kényelmesen és költségtakarékos módon hozzá tud férni az adott gépkocsihoz kapcsolódó javítási irodalomhoz. A lebonyolítás és az elszámolás közvetlenül a Volkswagen AG-vel történik.

Hozzáférés az erWin-hez

Kérdések feltehetők: Kapcsolat menüponton belül egy a Szerviz-vevőszolgálatnak küldött levélben.

 

 

Célszerszámok és felszerelések

A javítási irodalomban az egyes munkaműveletek elvégzéséhez szükséges célszerszámok és felszerelések szerszámszámmal adottak. Az egyes szerszámok részletes leírását az erWin-ben találja meg a "Workshop Equipment" (műhelyberendezések) részben a szerszámszámok alapján. E számok alapján Ön megrendelheti a szerszámokat a Porsche Konstruktionen GmbH & CO KG-nál.

Célszerszám megrendelő nyomtatvány
Az erWin "Workshop Equipment"-hez
Célszerszám-, szerviz berendezés listát tartalmazó CD-ROM megrendelő formanyomtatvány


Kapcsolattartó:
Rapai Zsolt
Tel: +36-1-4515-513
mail: zsrapai(kwfat)porsche(kwfdot)hu

 

 

Képzési program

A Volkswagen járművekhez kapcsolódó tanácsadás, javítások és karbantartás szakszerű elvégzéséhez szükség van a munkatársak folyamatos ki- és továbbképzésére. Ennek érdekében a Porsche Hungaria Kft. rendszeresen képzéseket biztosít.
A képzési programot Ön ingyenesen megrendelheti a Kapcsolat menüponton belül egy a Szerviz-vevőszolgálatnak küldött levélben. A képzési programmal együtt Ön tájékoztatást kap az egyes képzések áráról és a jelentkezés lehetőségeiről.

Formanyomtatvány oktatási jelentkezéshez (pdf formátum)
Tanfolyami részletes információk megrendelése (pdf formátum)
A változtatás jogát a Porsche Hungaria Kft. fenntartja.

Kapcsolattartó:
Kiefaber Zsolt
Tel: +36-1-4515-287
mail: ZKiefaber(kwfat)porsche(kwfdot)hu

 

 

Online-szolgálatok VAS5052 - GeKo-VW és SVM-VW

A GeKo-VW és az SVM-VW segítségével Ön online csatlakoztatni tudja a saját VAS 5052 diagnosztikai berendezését a Volkswagen AG központi szerverére, és ezzel ki tudja bővíteni a diagnosztikai berendezés szolgáltatásait.

Mi a GeKo-VW?

A GeKo (Geheimnis und Komponentenschutz = titok- és részegység-védelem) egy olyan funkció, amely a VAS 5052 diagnosztikai berendezés online csatlakoztatásával áll a felhasználók rendelkezésére, és lehetővé teszi a jármű indításgátló részegységeinek (pl. a műszercsoport, a motor-vezérlőegység), kulcsainak és a részegység-védelem (klímaberendezés, navigáció, stb.) betanítását.

Mi az SVM-VW?

Az SVM (Software Versionsmanagement = szoftververzió-kezelés) egy másik olyan funkció, amely a VAS 5052 diagnosztikai berendezés online csatlakoztatásával érhető el. Ezzel lehetővé válik a biztonságos vezérlőegység-programozás és a megfelelő vezérlőegység-beépítés is. Ez a funkció még támogatja a vezérlőegységek kódolását.

Hogyan használhatja ki a GeKo-VW/ SVM-VW funkciók nyújtotta lehetőségeket?

Ehhez szüksége van egy VAS 5052 diagnosztikai berendezésre. Az ezzel kapcsolatos bővebb információkat (a rendelésről is) az erWin-nél a "Workshop Equipment" (műhelyberendezések) részben találja.
Az online csatlakozás biztosításához szükség van bizonyos számítástechnikai-műszaki feltételek teljesülésére. Továbbá szüksége lesz speciális felhasználói ismeretekre is.

Kérdések feltehetők: Kapcsolat menüponton belül egy a Szerviz-vevőszolgálatnak küldött levélben.

 

 

Műszaki információk kérése / javítási tanácsadás

A professzionális szintű segítségnyújtás biztosításához szükségünk van a jármű pontos adataira és a tapasztalt probléma, illetve az ügyfélreklamáció leírására.
Kérjük, töltse ki a "Műszaki probléma adatlap"-ot olvashatóan a lehető legpontosabban, és küldje el telefaxon a 4515-179 számra (ez a szolgáltatás a bevezetés időszakában, ingyenesen vehető igénybe).
Telefonon vagy írásban válaszolunk.

Műszaki probléma adatlap (pdf formátum)