Porsche Ingatlankezelő

A Porsche Holding magyarországi cégeinek ingatlan beruházásait a Porsche Ingatlankezelő Kft. fogja össze. A cégcsoport növekedésével egyenes arányban és szükségszerűen nőtt az új ingatlanok iránti igény, így a Porsche Ingatlankezelő legfőbb feladata, hogy megkeresse és megvásárolja a megfelelő területnagysággal, infrastruktúrával rendelkező olyan ingatlanokat, amelyek jelentős szerepet kapnak a Porsche Holding magyarországi növekedésében.

Ezek az ingatlanok a Porsche Holding stratégiájának megfelelő térségben helyezkednek el, jó infrastruktúrával és közlekedési kapcsolattal rendelkeznek, tetszés szerint bővíthetők, illetve olyanok, amelyeken megvalósíthatóak a kitűzött célnak megfelelő projektek. Mindezek mellett a Porsche Ingatlankezelő végzi a teljes ingatlanfejlesztést és a beruházást. Ennek a tevékenységnek szerves részét képezi a tervezési versenykiírás meghirdetése, a terveztetés, az engedélyeztetés, a kiviteli tenderdokumentáció elkészíttetése, kivitelezői versenyeztetés, kulcsrakész kivitelezés, az üzembe helyezés, a garanciák érvényesítése, az üzemeltetés, valamint a fenntartás. A márkakereskedői hálózat számára nyújtott műszaki és építészeti tanácsadás is e tevékenység része.

A Porsche Hungaria Budapest, XIII. kerület Fáy utcai központjának kialakítása és bővítése mellett a részleg feladata volt többek között a Porsche Pest, a Porsche M5, a Porsche Buda, a Porsche Centrum, a Porsche Győr és a Porsche Szeged márkakereskedések kialakítása továbbá a budaörsi regionális logisztikai központ, a Parts Center Budapest megépítése.

Compliance & Integrity
2020 éves energetikai szakeferens jelentés
2021 éves energetikai szakeferens jelentés

Porsche Ingatlankezelő Kft
1139-Budapest Fáy u. 27.
Tel : +36-1-4515-290
Fax: +36-1-4515-291
e-Mail: poimmo(kwfat)porsche(kwfdot)hu