Porsche Pest

 

Márkakeresekedésünk 1993 júniusában kezdte meg működését Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, Audi és SEAT márkák értékesítésével, illetve ezen autók és Porschék szervizelésével, valamint eredeti, gyári alkatrészeinek értékesítésével. 1997 májusában újabb - Škoda márkakereskedői - jogot kaptunk, mellyel teljessé vált a VW-csoportba tartozó márkák forgalmazása.

Cégünk négy bemutatóteremmel rendelkezik. A Volkswagen a Porsche Hungaria Importőrközponttal egy épületben, a SEAT - a márkák szétválasztására törekedve - szintén a Fáy utcában, de külön épületben található, míg Škoda bemutatótermünk és a Weltauto (használtautó garanciával) értékesítésünk egy épületben, a Frangepán és Röppentyű utca sarkán várja az ügyfeleket. Az Audi 655 m2-es exkluzív bemutatóterme pedig a Röppentyű és Fáy utca sarkán várja az érdeklődőket.

További "sikerállomások" ... 1996-ban és 1998-ban cégünk megkapta az "Év Audi kereskedője", 1997-ben " Az év Volkswagen - kereskedője" címet, 2005-ben az "Év Márkakereskedése" ,míg 2008-ban az "Év Škoda Márkakereskedése díjat melyet e márkák értékesítési eredményeiért, illetve a hozzá kapcsolódó szolgáltatások magas színvonaláért ítélt oda az Importőr. ... ahogy a "pályafutás" folytatódott.

Szervizünk kiváló szakemberei a legmodernebb technika alkalmazásával foglalkoznak teljes körű garanciális és garancián túli javítással, extra felszerelések és egyéb kiegészítők utólagos beszerelésével. Magyarországon egyedül nálunk vannak meg az Audi A8 karosszéria javításához szükséges célszerszámok.

Alkatrészüzletünkben az eredeti, gyári alkatrészeken kívül - amelyekre egy év kilométer-korlátozás nélküli alkatrész garanciát vállalunk - jóval kedvezőbb áron gyárilag felújítottakat is kínálunk. Így biztosítjuk a mindenkori anyag- és technikai színvonalnak megfelelően a gépjárműalkatrészek kiváló minőségét, valamint magas színvonalú konstrukcióját.

Porsche Pest
1139 Budapest
Fáy u. 27.
Tel: 4515-500
Fax: 4515-146
e-mail: info(kwfat)porschepest(kwfdot)hu
web: www.porschepest.hu