A Porsche Inter Auto csoport

A Porsche Inter Auto márkakereskedések az országos márkakereskedői hálózat tagjai, melyek ugyancsak a Porsche Hungariával kötött márkakereskedői szerződéssel látják el tevékenységüket. A csoport jelenleg 7 márkakereskedést üzemeltet az országban és teljeskörű szolgáltatói háttérrel várja a vásárlókat. A Porsche Inter Auto márkakereskedések fontos célkitűzése, a mindent egy kézből elv: azaz teljeskörű és magas szintű szolgáltatás nyújtása egy helyen.

Az ebben a rendszerben működő márkakereskedések közül elsőként a Porsche Pest alakult meg 1993-ban, majd ezt 1994-ben a Porsche Buda követte. A fejlődés eredményeként 1997-ben a Porsche Szeged is megnyitotta kapuit, míg a Porsche Győr 1998-ban, a Porsche M5 1999-ben, a Porsche Tatabánya pedig 2005. februárjában kezdte meg működését. Az évek folyamán nem csak az értékesítés volumenét sokszorozták meg, hanem a foglalkoztatottak létszámát is, amely jelenleg több, mint 550 fő. A Porsche Inter Auto márkakereskedéseket - akárcsak az összes többi márkakereskedést - az ügyfeleknek nyújtott sokrétű szolgáltatás fogja össze. A telephelyek központi feladatai közé tartozik: az új és használt gépjárművek értékesítése, a karbantartási és javítási munkálatok, pótalkatrészek és tartozékok árusítása, autókölcsönzés, finanszírozás és a flotta-management. Ezeken a telephelyeken a vásárlók közvetlenül tapasztalhatják meg a vevőszolgálati munka magas színvonalát.
 

A Porsche Inter Auto márkaképviseletek:

Porsche Pest
Márkakeresekedésünk 1993 júniusában kezdte meg működését Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, Audi és SEAT márkák értékesítésével, illetve ezen autók és Porschék szervizelésével, valamint eredeti, gyári alkatrészeinek értékesítésével.
tovább>>

Porsche Buda
Márkakereskedésünk, a Porsche Buda, mint a Porsche Inter Auto Hungaria csoport tagja 1993-ban kezdte meg működését a Lágymányosi-híd budai hídfője mellett.
tovább>>

Porsche M5
Márkakereskedésünk, a Porsche M5, mint a Porsche Inter Auto Hungaria hálózat tagja 1999-ben kezdte meg működését az M5-ös autópálya Budapestre bevezető szakasza mellett, 24,3 ezer nm-es területeten.
tovább>>

Porsche Szeged
Márkakereskedésünk 1998 januárjában kezdte meg működését Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek és Audi márkák értékesítésével és szervizelésével, valamint eredeti gyári alkatrészeinek értékesítésével. SEAT szalonunk 1998 februárjában nyitott, s így az általunk forgalmazott márkák száma immár négyre emelkedett. Ekkor még pár kilométerre a többi szalontól, azonban 2009 augusztusától immár a többi márkával azonos helyen, a Sárosi utcában várja az érdeklődőket...
tovább>>

Porsche Győr
A Porsche Győr 1998 júliusában kezdte meg működését az Audi,a Volkswagen valamint a VW haszonjárművek hivatalos értékesítésével illetve szervizével, valamint használtautók forgalmazásával a Pápai úton.
tovább>>

Porsche Tatabánya
Márkakereskedésünk, a Porsche Tatabánya 2005. február 1-jén kezdte meg működését Volkswagen, Volkswagen haszonjárművek és Škoda márkák értékesítésével, illetve ezen autók szervizelésével, valamint eredeti gyári tartozékok forgalmazásával. A forgalmazott gépkocsi típusok mellett kereskedésünk használt autó adás-vételével is foglalkozik, mint Weltauto márkakereskedés.
tovább>>

Porsche Centrum Budapest
A sportautók forgalmának elmúlt években tapasztalt jelentős bővülése, a hazai Porsche állomány növekedése az új évezredben szükségessé tette, egy teljesen önálló, a legújabb Porsche design elemek alkalmazásával létrejött központ, a Porsche Centrum Budapest létrehozását, mely 2009. áprilisában nyitotta meg kapuit.
tovább>>