Porsche Pénzügyi csoport

Porsche Bank Zrt.


A Porsche Bank a hitelkonstrukciók igen széles skálájával áll magánszemélyek és gazdasági társaságok rendelkezésére új AUDI, SEAT, SKODA és VOLKSWAGEN, valamint a Porsche Hungaria hivatalos márkakereskedői által kínált használt gépjárművek vásárlására. Termék kínálatunkban a forint, a deviza (euró és svájci frank) alapú hitel mellett megtalálható a maradványtőkés, valamint a CASCO mentes hitel is. A 2000. februárjában megnyitott új ügyfélcentrum a gépjármű-finanszírozással kapcsolatos ügyintézés mellett folyószámla-vezetési és betételhelyezési lehetőséget is kínál, valamint valutaváltási tevékenységgel áll gazdálkodó szervezetek és magánszemélyek rendelkezésére.

Porsche Lízing és Szolgáltató Kft.

A Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. (Porsche L. S. Kft.) rugalmas, az egyedi igényeknek is megfelelő tartós bérleti konstrukciókkal áll a vállalkozások rendelkezésre. Gépjárműparkot üzemeltető vállalkozásoknak a Porsche L. S. Kft. Flotta-menedzsmentet szolgáltatást is biztosít. Ennek keretében ügyfelei helyett gondoskodik a gépjármű rendeltetésszerű üzemeltetéséhez szükséges számos szolgáltatás elvégzéséről: például szerviz munkák, téli- és nyári gumicserék, 24 órás segélyszolgálat, csereautó, bérautó, káresemények biztosítási ügyintézése, üzemanyagkártya. A szolgáltatások előnyeit már több multinacionális cég is igénybe veszi.

Porsche Biztosításközvetítő Kft.

A Porsche Biztosításközvetítő Kft. a legnagyobb magyarországi gépjármű biztosítók, úgy mint az Allianz Hungaria Biztosító, a Generali - Providencia Biztosító, az AXA - Colónia Biztosító termékeit kínálja, a finanszírozott, valamint a készpénzért vásárolt gépkocsikra. Biztosítási ajánlataival a Porsche Pénzügyi Csoport Ügyfélközpontjában, valamint országszerte az AUDI, SEAT, SKODA és VOLKSWAGEN márkakereskedésekben áll rendelkezésre, ahol minden gépjárműhöz kínál kedvező díjú és feltételű gépjármű felelősség és CASCO biztosítási szerződést.

Porsche Versicherung AG. Magyarországi Fióktelepe

2006 novemberétől új szolgáltatással bővült a magyarországi Porsche pénzügyi csoport kínálata, miután Budapesten fióktelepet nyitott az egyedülállóan előnyös termékpalettával dolgozó, osztrák tulajdonú Porsche Versicherung Austria biztosító. A rangos biztosító társaság a magyar piacra lépve újszerű, rendkívül előnyös casco biztosítási szolgáltatásokat ajánl, melyek jól illeszkednek a csoport "mindent egy kézből" filozófiájához. Induláskor két termékkel, egy teljes körű és egy részleges casco-biztosítással vehetik igénybe a Porsche Versicherung Magyarország szolgáltatását az ügyfelek.

Porsche Bank Pénzügyi Csoport Ügyfélközpontja
1139-Budapest, Fáy utca 27. II. emelet
Tel: 4654-700
Fax: 4654-785, 4654-775
e-Mail: info(kwfat)porschebank(kwfdot)hu

 

Europcar Autókölcsönző

Irodahálózatunk

A Europcar Autókölcsönző az ország 25 pontján, Magyarország legnagyobb bérbeadóiroda-hálózatával - Budapesten 7 saját irodával, vidéken a Porsche Hungaria 18 márkakereskedésénél működő képviselettel - biztosítja, hogy Ön mindig lendületben maradjon.

A Europcar - Európa vezető autókölcsönzője

Nemzetközi kapcsolatunk révén mindenhol otthon vagyunk. Európa piacvezető autókölcsönzője, a Europcar képviseleteként a világ 170 országában több mint 3000 ponton elérhető szolgáltatást, nemzetközi gépjármű foglalást, Europcar kártya-szolgáltatást biztosítunk. Alegnagyobb reptéri lefedettséggel, közel 300 reptéren vagyunk jelen Európában és több mint 600 reptéri képviseletünk van világszerte.

Gépjárműparkunk

Büszkék vagyunk gépjárműparkunk minőségére és választékára. A Europcar-nál a személygépkocsiktól kezdve a szállító- és haszonjárműveken át az exkluzív autókig, mintegy 25 modell közül választhat.

800 darabos gépjárműparkunk garancia arra, hogy Ön minden alkalommal a legmegfelelőbb gépkocsit kapja. A gépjárművek átlagos életkora kevesebb, mint 4 hónap, az átlagos futott km-ek száma nem éri el a 10 000 km-t.

Szolgáltatásaink

- Személy- és haszongépjárművek bérbeadása
- Rövid és hosszú távú bérletek
- Ki- és visszaszállítás
- "Europcar Assistance": 24 órás segítségnyújtás
- Sofőrszolgáltatás
- Extra felszerelések (pl. gyermekülés, hólánc, tetőcsomagtartó)
- Teljes körű - törés és lopás elleni - biztosítás
- Egy utas bérletek: a bérelt gépkocsit belföldi irodáinkban díjmentesen adhatja le
- Nemzetközi foglalás
- Europcar kártya: azonnali ügyfél azonosítás, szerződés esetén garantált árak világszerte

Elérhetőségeink
Tel: (1) 421 8333, (1) 505-4400
Belföldi bérlés: europcar(kwfat)europcar(kwfdot)hu
Nemzetközi bérlés: res(kwfat)europcar(kwfdot)hu
Irodahálózat elérhetőségei