Porsche M5

 

Márkakereskedésünk, a Porsche M5, mint a Porsche Inter Auto Hungaria hálózat tagja 1999-ben kezdte meg működését az M5-ös autópálya Budapestre bevezető szakasza mellett, 24,3 ezer nm-es területeten.

Cégünk 4 márka forgalmazásával, illetve teljeskörű szervizelésével foglalkozik: Audi, ˇSkoda, Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, valamint a Weltauto, melyek mellett SEAT márkaszervizként is tevékenykedünk.

Új és használt autók mellett természetesen foglalkozunk mindennemű kapcsolódó szolgáltatással is, úgy mint: banki-biztosítási, vizsgáztatási tevékenységgel, melyek helyben történnek, így Ügyfeleink komplett szolgáltatást kapnak - egy kézből, egy helyen.

A Porsche M5közel 90 embernek ad munkát. A szakmájukban méltán elismert márkavezetőink, szervizvezetőnk, a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és a modern technológiák segítségével törekszünk annak megvalósítására, hogy a hozzánk betérő Ügyfél mindent egy kézből, egy helyen, a legjobb minőségben kapjon meg.

Mind meglévő, mind leendő Ügyfeleinkben szeretnénk tudatosítani, hogy:

Porsche Inter Auto Hungaria - Hivatásunk az autó!

Szakmai elismeréseink:
ISO 9001: 2000 minősítés Gyári standardok szerinti minősítő vizsga minden értékesítő kollégának
2001  év kiállítói díja - terepjáró kiállítás - Campona Bevásárlóközpont
2005   - Az év Volkswagen Haszonjármű márkakereskedője
2007   - Az év Volkswagen márkakereskedője
2007   - Az év Audi márkakereskedője

Amennyiben a Porsche M5 széles kínálatából választanak, nem csupán egy terméket vásárolnak, hanem hozzájutnak mindahhoz a biztos háttérhez és számos előnyhöz, amit az általa képviselt márkák fémjeleznek.

Porsche M5 
1238-Budapest
Szentlőrinci út
Tel: 421-8100
Fax: 421-8129
e-mail: info(kwfat)porschem5(kwfdot)hu
web: www.porschem5.hu