Porsche Centrum Budapest

 

2009. áprilisában az egyedülálló értékesítési. és szerviz-központ, a Porsche Centrum Budapest megnyitásával új szakaszba lépett a Porsche sportautók forgalmazása Magyarországon. Az új központ működése mellett az importőri háttér is változott, a Porsche márka importőri feladatait 2009. április 1-jétől a Porsche-Inter Auto Hungaria vette át.

Az új Porsche bemutatóterem és szerviz igen jól megközelíthető helyen, a XI. kerületi Szerémi úton (a Kondorosi út magasságában) található.

Az új létesítmény összesen 4000 négyzetméter alapterületű, melyből a Porsche szalon és értékesítési központ 1800 m2-es, ezen belül a bemutató- és ügyféltér összesen 560 m2. A Porsche Centrum Budapest minden tekintetben megfelel a legszigorúbb gyári előírásoknak. A műhelyben egyszerre tíz autó szerviz munkáinak elvégzésére van külön diagnosztikai résszel felszerelt hely, és a szervizben folyó munkát a Porsche-tulajdonosok, az ügyfélvárót és a műhelyt elválasztó üvegfalon keresztül akár figyelemmel is kísérhetik.

A mélygarázs-szinten összesen 40 autó tárolására, illetve a szervizmunkák előkészítésére alkalmas helyet alakítottak ki, ezen kívül különálló gumiabroncs- és keréktároló, valamint alkatrészraktár is épült.

Porsche Centrum Budapest
1117-Budapest Szerémi út 63.
Tel: 3823-000
Fax: 3823-001
web: www.porsche.hu